Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Vastgoedadvies

Adviseurs verbinden mensen.

Onze adviseurs zoeken samen met overheden, opdrachtgevers en gebruikers naar oplossingen. Wij gaan de uitdaging aan om de niet gestelde vraag te beantwoorden. Binnen een interactief proces verbinden en delen we kennis met mensen. Naar onze mening de manier om bij het realiseren van huisvesting optimaal invulling te geven aan zowel eisen als wensen.

We zien steeds vaker dat de huisvestingsvraag breder is dan deze aanvankelijk wordt gesteld. Onze adviseurs voelen zich thuis in complexe vraagstukken die ontwerpoverstijgend zijn. Deze complexiteit uit zich bijvoorbeeld bij het integreren van de organisatorische en financiële component als het gaat om zorghuisvesting. Maar ook bij het meerjarenonderhoudsplan dat, door verduurzaming en ‘total cost of ownership’, van vastgoedonderhoud een strategisch vastgoedplan maakt.

Van den Berg Adviseurs verbindt vastgoedkennis met een pragmatische en proactieve houding. Het ontzorgen van de opdrachtgever is hierbij één van de belangrijkste taken. Dit betekent niet dat opdrachtgevers geen rol meer hebben. Het betekent wel dat zij actief begeleid worden met ‘kennis van zaken’ bij het vinden en initiëren van de juiste oplossing. Dat is onze advieshouding.