Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Samenwerkingspartners

   

Van den Berg Groep en Mescherowsky Architekten uit Aken (DE) participeren samen in DENED Planungs GmbH. Vanuit DENED, een volledig Duitse entiteit zijn wij in staat onze krachten te bundelen en het beste van Nederlandse en Duitse architectuur en bouwkunde te combineren.

Wij richten ons vanuit DENED specifiek op Nederlands-Duitse grensoverschrijdende initatiatieven en tevens op Duitse partijen die zich in Nederland richten op vastgoed of vastgoedontwikkeling en vice versa.

Op deze wijze worden de kracht van 'Dutch Design' en Nederlandse innovativiteit gecombineerd met 'Deutsche Grundlichkeit' en verregaande ontwikkeling in het toepassen van duurzame bouwmethoden. Daarnaast kennen we beide markten vanuit onze oorsprong en borgen we op deze wijze de juiste toepassing van en aansluiting op Nederlandse en Duitse wet- en regelgeving.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over DENED en onze grensoverschrijdende activiteiten.


Dutch Building Association is een netwerk-gebaseerde organisatie op het gebied van advies, technische infrastructuur, energie, duurzaamheid en architectuur. Alle deelnemende bedrijven hebben samen een track record in diverse projecten. We denken op mondiale schaal en hebben ervaring in alle delen van de wereld.

Fungeren als een netwerk betekent het leveren van expertise op het hoogste niveau in de meest efficiënte manier op elk gebied denkbaar.