Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Woonzorgpark, Den Haag

(foto 1 van 9)

Woonzorgpark Loosduinen, Den Haag

Saffier-Haaglanden is een organisatie die op zes locaties een levendige woonomgeving biedt, ook als de fysieke en/of mentale vermogens van de bewoners verminderen. Brinckhaeghe is een appartementengebouw van twaalf bouwlagen en vormt in het stadsdeel Loosduinen een stedenbouwkundig accent. De woningen zijn ontworpen rond een dertig meter hoog atrium met een glazen kap, zodat daglicht tot diep in het gebouw valt. Via een loopbrug is het gebouw fysiek verbonden met het woonzorgpark Loosduinen. Hierdoor sluit het aan bij alle zorgdiensten.
In het bestaande woonzorgpark Loosduinen zijn 97 zorgappartementen gerenoveerd en is een nieuw restaurant gebouwd. De openheid van het nieuwe restaurant, met een grote zaal, is bedoeld om de saamhorigheid van de bewoners te versterken en om aansluiting met de wijk tot stand te brengen.
Het restaurant ligt direct aan de hoofdentree en de boulevard, waar alle ondersteunende functies zich bevinden, zoals winkels, een keuken, een kapper en de biljartkamer. Daarmee is Brinckhaeghe als een buurt in een dorp.

Projectinfo
[+]

Projectteam
[+]