Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Concept NXThome

(foto 1 van 5)

De woning van de toekomst

NXThome is een uniek woningbouwconcept dat antwoord geeft op de ontwikkelingen in de huidige markt. Het concept is ontwikkeld door Van den Berg Bouwkundigen.
Eén van de belangrijkste kenmerken van deze grotendeels geprefabriceerde woning is dat de woning generatieproof is. Dat betekent dat er een volledig woonprogramma op de begane grond gerealiseerd wordt. Hierdoor is de woning geschikt voor starters, gezinnen en senioren en groeit en krimpt mee met elke levensfase. Vanzelfsprekend wordt de woning gebouwd volgens het principe van duurzaam bouwen en heeft een energielabel A+. De woning heeft driedubbel glas, een individuele WKO installatie (warmte koude-opslag), oftewel energiezuinige vloerverwarming en -koeling en is onderhoudsarm. Door de energiezuinigheid geeft deze woning een besparing van ongeveer 50% op de energielasten.

De bouwtijd van NXThome bedraagt slechts 3 weken. Aan de Eperweg in Heerde is een modelwoning van NXThome gebouwd. Meer weten over dit concept of een kijkje nemen in NXThome? Neem contact op met André Lageweg.

Projectinfo
[+]

Projectteam
[+]