Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Open De School Kennisbijeenkomst voor
ODS-partners

Als nieuw onderdeel van ons initiatief Open De School organiseert de Van den Berg Groep samen met ZAPP op dinsdag 19 juni 2018 de exclusieve kennisbijeenkomst 'Workshop ODS-partners'. De workshop is bedoeld voor alle partners van Open de School en vindt plaats bij ABB in Nieuwegein.

18-06-2018

De partners die Open De School een warm hart toedragen hebben zo de mogelijkheid elkaar op een informele wijze beter te leren kennen. Tevens geeft Winfried van Zeeland een toelichting op de activiteiten van Open De School van het eerste kwartaal 2018.
Het inhoudelijke thema voor de avond zijn de recente veranderingen op het gebied van het onderwijs: adaptief, digitaal en gepersonaliseerd onderwijs. Vooral de wijze waarop docenten omgaan met veranderingen in het onderwijs en de wijze waarop de fysieke leeromgeving daar wel - of vaak nog helemaal niet - op reageert is het belangrijkste punt van discussie. Hoe nemen we de gebruikers, leerlingen en docenten, mee in het traject om tot een nieuwe leeromgeving te komen? Een leeromgeving die uitdaagt en inspireert en daardoor ook het informele leren activeert. 

www.opendeschool.nl