Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

CPO Ons Woonhart I op televisie!

Eind 2015 is Ons Woonhart I opgeleverd. Rachel van Dongen vertelt in het programma BinnensteBuiten enthousiast over haar droomhuis!

04-05-2017

Van den Berg Architecten mocht in opdracht van Rachel van Dongen en haar partner Mark de Vries uit Kampen deze prachtige woning ontwerpen.

Het is één woning uit een rij van zeven woningen van ons eerste gerealiseerde CPO project in het Onderdijks in Kampen.

CPO is de afkorting voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap.
Dit houdt in dat een groep mensen samen het project ontwikkelt zonder dat er een projectontwikkelaar bij betrokken is. Hierdoor is het mogelijk om heel veel van uw eigen woonwensen gerealiseerd te krijgen. Samen neemt u beslissingen over bijvoorbeeld de erfafscheidingen en de keuze van de aannemer. Verder zijn alle beslissingen individueel, ook de grond koopt u rechtstreeks van de gemeente.

In dit CPO project Ons Woonhart dat gerealiseerd is, is echt geen enkele woning hetzelfde. De breedte, de diepte en de hoogte van de woningen variëren. Maar ook heeft iedere woning een zelf gekozen gevelsteen en een eigen gevelindeling. Er zijn zelfs woningen met vides of een extra hoge woonkamer. Werkelijk uniek om zo naar eigen smaak te kunnen wonen in een zeer betaalbare woning.

Rachel van Dongen deed zelf het interieurontwerp.

RAL Interieur Advies
Rachel van Dongen, WAKER 14, 8266KS KAMPEN
rachel.vandongen14@gmail.com
Tel: 06-20260692

Graag nodigen wij u uit om via onderstaande link een kijkje te nemen in deze woning:

binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/huis-met-creatieve-ideeen

Van den Berg Architecten werkt momenteel aan het derde CPO project in Kampen. Droomt u ook van een huis waarin u uw eigen woonwensen kunt realiseren met een goede prijs-kwaliteit verhouding?
Wij vertellen u graag meer over CPO. U kunt ons bereiken op 038 331 52 51, via info@vandenberggroep.nl of via onze website.