Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Cultuur de la Creme; Dick van de Merwe
als gast bij omroep Houten

In het programma Cultuur de la Crème verwelkomde Ger Kroes, Hans van Zijst als Herfstgast. Herfstgast betekent dat de gast zelf de onderwerpen aandraagt waar hij het over wil hebben en ook zelf de muziek kiest.

12-10-2016

Hans koos voor diverse onderwerpen die zoals de aanwezigheid van kunst in de openbare ruimte en de rol van cultuur in de sociale cohesie in Houten. Het laatste onderwerp wat in het tweede uur aan bod kwam ging over architectuur in Houten. Daarvoor mocht Hans als Herfstgast zelf een gast uitnodigen om te praten over dit onderwerp waar hij zelf wat meer over wilde weten.
De keus was gevallen op Dick van de Merwe, architect bij Van den Berg Groep in Houten. Er ontstond een boeiend gesprek over architectuur ontworpen door het bureau van Dick (cultuurhuis Schoneveld b.v.) en over de gebouwde omgeving dus wat er mooi is in Houten en wat er minder mooi is.

Luister de nieuwsuitzending van Omroep Houten (tweede deel, laatste 30 min.): http://omroephouten.nl/artikel/36050279/cultuur-de-la-creme-de-uitzending-van-donderdag-06-oktober-2016-met-als-herfstgast-hans-van-zijst