Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

137 chaletwoningen te Dronten heropend
in aanwezigheid van minister Blok

In opdracht van Oost Flevoland Woondiensten heeft Van den Berg Architecten in samenwerking (Design en Build) met Mateboer Bouw B.V. 137 chaletwoningen te Dronten ingrijpend gerenoveerd. 

25-03-2016

Tijdens deze renovatie van de oudste woningen in Dronten zijn de volledige gevel en het dak vernieuwd en kregen de woningen nieuw sanitair en een nieuwe keuken.
Door deze grondige renovatie is de woontechnische kwaliteit verbeterd en is het energieniveau van de woningen opgewaardeerd tot label A.

Bijzonder aan de renovatie is dat deze is uitgevoerd volgens het bestaande ontwerp uit 1959 van architect Romke de Vries.
De stenen hebben weer de originele gelige kleur, de betimmering van de gevel is oud blauw en ook de kozijnen zien er weer uit als destijds.

Woensdag 16 maart jl. is de officiële heropening van de woningen feestelijk gevierd in aanwezigheid van de bewoners en genodigden. Door het ontkurken van de champagnefles heeft minister Blok, minister voor Wonen en Rijksdienst,. de werkzaamheden van dit project feestelijk afgesloten.