Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Geslaagde startbijeenkomst voor Ons
Woonhart II

Vorige week donderdagavond was om 19.30 uur bij de frisse en nieuwe OBS Villa Nova een informatie bijeenkomst voor Ons Woonhart II. Na het succes van het eerste CPO project Ons Woonhart waarbij alle woningen zijn verkocht en de eerste binnenkort worden opgeleverd volgt nu een tweede project.

03-12-2015

In het verlengde van het eerste project krijgen negen huishoudens de kans om in een CPO project hun eigen droomhuis te bouwen.

Naast veel geïnteresseerden die binnen kwamen om meer te weten over de woningen, waren er ook aantal bewoners van het eerste CPO project aanwezig om hun ervaringen te delen over het proces. Wethouder Ekker en Ellen Beijer waren namens de gemeente aanwezig zij waren ook bij het eerste CPO project betrokken.

Architect Lucien Hamerpagt en makelaars Alex van Erven en Jeroen Hofstede uit Kampen waren deze avond aanwezig om iedereen te voorzien van informatie en vragen te beantwoorden van alle aanwezigen. Er was onder de geïnteresseerden veel enthousiasme en de vervolgacties zijn al ondernomen om voor deze mensen hun eigen huis in de rij te realiseren.
Mocht u nog interesse hebben kunt u contact opnemen met