Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Feestelijk hoogste punt van
woonzorgcentrum De Vlietstede Rijnsburg

Afgelopen woensdag is feestelijk gevierd dat voor woonzorgcentrum De vlietstede te Rijnsburg (opdrachtgever DSV Katwijk) het hoogste punt is bereikt.
Dit is natuurlijk voor ons en voor onze opdrachtgever een belangrijk moment.

30-06-2015

Vanaf de bovenste verdieping, met een prachtig uitzicht over Rijnsburg, Katwijk en Leiden is goed zichtbaar welke bijzondere betekenis het nieuwe gebouw voor het centrum van Rijnsburg zal hebben: een markant gebouw dat een baken zal zijn voor omgeving en deze plek zal revitaliseren.

Het nieuwe gebouw op de hoek van de Smidsstraat en de Oude Vlietweg bestaat uit vier verdiepingen. In het gebouw komen 23 zorgappartementen voor cliënten met somatische aandoeningen, 4 kamers voor kortdurende opvang en 2 hospices. Directeur-bestuurder Gerard Herbrink: "Met de nieuwbouw van Vlietstede bouwt DSV aan zorg in de buurt. Dat is waar DSV zich sterk voor maakt; zorg dichtbij, kleinschalig, menselijk en persoonlijk."

"Dit is voor ons weer een belangrijke mijlpaal in het bouwproces en we kijken er erg naar uit om straks onze cliënten hoogwaardige zorg te kunnen bieden vanuit dit moderne nieuwe gebouw" zegt Jenny Kuijt, locatiemanager van Vlietstede.