Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Masterclass woningbouwcorporaties 4.0

Woningcorporaties zijn volop in ontwikkeling. Velen hebben het strategisch vastgoed beleid bepaald. Maar hoe wordt nu werkelijk vastgesteld of de juiste strategie op het vastgoed wordt toegepast? En wat is de onderbouwing daarvoor?
Herkent u zich in deze vragen? 

15-12-2014

Dan kunnen Van den Berg Groep en ProMan hierop samen met u een antwoord formuleren middels een interactieve Masterclass op basis van uw eigen casus.
De Masterclass biedt u de mogelijkheid om, ondersteund door deskundigen, gezamenlijk strategieën te formuleren op uw vastgoedcasus en deze te beoordelen, Hierdoor ontstaat draagvlak en is het geheel kwalitatief goed onderbouwd om verantwoording mee af te leggen.

Er zijn genoeg verschillende strategieën te bedenken met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Maar hoe vergelijkt u deze strategieën met elkaar en krijgt u een overzichtelijk geheel van uw overwegingen waaruit conclusies zijn te trekken? En hoe zorgt u voor een conclusie die gedragen wordt door de mensen binnen uw organisatie met specifieke kennis over het vastgoed en de toekomst?

Wij bieden u een masterclass over uw casus aan, waarin u, samen met ons binnen één dag, een rapportage samenstelt die uw overwegingen in kaart brengt. De dag levert naast een inzichtelijke strategievergelijking een aantal vervolgstappen op om de gekozen strategie(en) uit te werken.

We bieden de masterclasses aan onder begeleiding van expertteams, samengesteld op basis van uw vraagstelling. De begeleiders van de masterclasses kunnen u inzicht geven in tal van voorbeelden uit de praktijk die vergelijkbaar zijn met uw casus. Hierdoor raakt u geïnspireerd of krijgt u inzicht in de voor u ideale strategie. Daarnaast bereiden de experts zich voor op uw casus zodat al een analyse bij de start van de masterclass gereed is.
Een inhoudelijke masterclass waarin u uw strategievergelijking aanpakt met direct resultaat op uw casus!

Een deelnemer gaf ons het volgende mee: ‘interessante workshop om met elkaar een visie met betrekking tot vastgoed te ontwikkelen’.

Zie ook: http://www.vandenberggroep.nl/masterclass