Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Basisschool Het Kompas is officieel
geopend

Op zaterdag 6 september werd onder grote belangstelling van leerlingen, ouders en diverse genodigden basisschool Het Kompas in Montfoort officieel geopend. Het doorknippen van het lint werd door de oudste leerkracht Mevr. Bos en de oudste leerlinge van de school gedaan.

11-09-2014

Er werd een dankwoord gesproken door het schoolbestuur voor de prettige samenwerking met de gemeente en de omwonenden. De oude school die 40 jaar geleden is gebouwd, was nodig aan vervanging toe. Het terrein is nu intensiever ingericht door nieuwbouw van een appartementengebouw en vervangende nieuwbouw voor Het Kompas in twee bouwlagen. Er blijft zodoende genoeg pleinruimte over voor de school. Thans kan iedereen een modern en prachtig schoolgebouw bewonderen.

Marnix van Esch, architect bij Van den Berg Groep bedankte iedereen voor de goede samenwerking en memoreerde nog even de bijdrage van de kinderen door de diverse (gele) strooistenen (met kindertekening) die in de voorgevel van de school zijn verwerkt. Zo hebben de leerlingen bijgedragen aan ‘hun’ nieuwe onderkomen!

Om het hele artikel lezen of meer beelden te zien van de school klik dan hier.