Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Investeer slim en efficiënt bij
uitbreiding/ vestiging in Centraal- en
Oost-Europa!

Door aan te sluiten bij EU Investeringssubsidies, inzet van onze locatiekennis en onderzoek in CEE en het direct kunnen verzorgen van vergunningsaanvragen kunnen wij de vestiging of uitbreiding van uw bedrijf in CEE versnellen, zodat u tijd en kosten kunt besparen. 

09-09-2013

Van den Berg Groep biedt Nederlandse bedrijven een tijdsbesparende en kostenefficiënte oplossing als zij zich willen vestigen of willen uitbreiden in Centraal- en Oost-Europa.

Centraal- en Oost-Europa wordt voor veel NL ondernemingen interessant als uitbreidingsgebied of productiegebied in vergelijking met Aziatische landen. Lagere transportkosten, lagere opslagkosten, gunstige salarisniveau's en in vergelijking met Azië relatief meer controle over processen, stimuleren ondernemers om juist in Centraal- en Oost-Europa te investeren.

De EU biedt middels investerings- en subsidieringsprogramma's kansen aan ondernemers en bedrijven om kostenefficiënt bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen. Om bedrijven hierin optimaal te adviseren is zowel lokale kennis in NL als in Centraal- en Oost-Europa essentieel.

Van den Berg Groep beidt een 2 in 1 oplossing: 1) inzicht in en begeleiding bij het aansluiten en verkrijgen (compliance) van EU subsidies voor bedrijfsuitbreiding, locatieonderzoek en de begeleiding bij de administratieve vestiging en 2) het verzorgen van de gewenste en noodzakelijke gegevens voor het aanvragen van een bouwvergunning voor nieuwbouw of uitbreiding.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze inhoudelijke CEE thema pagina. U kunt ook direct contact opnemen met Jan-Paul van den Berg of Robert Savelkoul via +31 38 38 59 73 9.