Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Nieuws

24-10-2016

In Barneveld heeft woensdag de officiële opening plaats van een brede school. Die biedt niet alleen onderdak aan het speciaal (basis)onderwijs, maar ook aan kinderdagcentrum De Klimboom. Doordat De Klimboom onder één dak zit met Rehoboth Onderwijs en Zorg, kunnen we hun betere zorg en begeleiding bieden.
24-02-2016

Door het weer van de afgelopen periode heeft de bouw wat vertraging opgelopen maar de nieuwbouw van de Rehobothschool voor speciaal onderwijs in Barneveld vordert gestaag.
05-11-2015

De huisvestingcoördinator, de adviseur binnenmilieu, een vastgoedontwikkelaar van de gemeente Rotterdam en architect Jaap van Es nemen een kijkje op de frisse basisschool Onze Wereld in Rotterdam.
21-09-2015

Van den Berg Architecten IJsselmuiden heeft meegewerkt aan de realisatie van nieuwe brede school 'De Groenling' in plan 'het Meer' in IJsselmuiden.
18-05-2015

Basisschool Onze Wereld wordt in gebruik genomen! Van den Berg Groep heeft een harmonieuze leer- en speelomgeving gecreëerd, waarin kinderen zich veilig kunnen voelen.
02-02-2015

Een schoolgebouw met één verdieping, een eigen gymzaal, een speellokaal, ongeveer 25 klaslokalen en vier schoolpleinen. Het ontwerp voor de nieuwe Detmarschool en Rehobothschool in Barneveld is zo goed als gereed. Nog voor de zomervakantie moet de bouw starten.
23-01-2015

De terugtredende overheid in Nederland is al lang geen trend meer. Ook niet binnen het onderwijs. Verdergaande doordecentralisatie zal tot gevolg hebben dat schoolbesturen straks zelf kunnen beschikken over de benodigde financiën voor onder andere de in gebruik zijnde gebouwen.
19-11-2014

Gistermiddag is onder toeziend oog van leerlingen en leerkrachten van basisschool De Groenling en de kleuters en leidsters van kinderopvang Ienieminie het hoogste punt van hun nieuwe onderkomen bereikt.
11-09-2014

Op zaterdag 6 september werd onder grote belangstelling van leerlingen, ouders en diverse genodigden basisschool Het Kompas in Montfoort officieel geopend. Het doorknippen van het lint werd door de oudste leerkracht Mevr. Bos en de oudste leerlinge van de school gedaan.
03-04-2014

In het Meer in IJsselmuiden ligt centraal gelegen een groengebied. In dit groengebied ligt de nieuwe brede school De Groenling. Afgelopen vrijdag is het contract tussen de aannemer Weever Bouw bv te Kampen en de school ondertekend. Van den Berg Groep is de architect en regelt de directievoering van dit project. Invent uit Beilen zorgt voor de installlatietechniek.
Alle berichten tonen