Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Nieuws

16-12-2016

Witpaard en Van den Berg Centrale Diensten gaan verhuizen!
24-10-2016

In Barneveld heeft woensdag de officiële opening plaats van een brede school. Die biedt niet alleen onderdak aan het speciaal (basis)onderwijs, maar ook aan kinderdagcentrum De Klimboom. Doordat De Klimboom onder één dak zit met Rehoboth Onderwijs en Zorg, kunnen we hun betere zorg en begeleiding bieden.
07-10-2016

Realiseer uw droomhuis op een prachtige locatie in Bransveen! Samen met Van de Most Bouw uit Dedemsvaart en Veerman Makelaardij uit Zwolle heeft Van den Berg Architecten een tweetal prachtige 2^1 kappers ontworpen voor de nieuwbouwwijk Bransveen in Dedemsvaart.
14-01-2015

Het zorgvastgoed is volop in ontwikkeling. Hoe wordt bepaald of de eigenaren en huurders van het zorgvastgoed de juiste keuzes maken? Passen die keuzes binnen de vastgestelde kaders? Weet u welke locatie als eerste aangepakt moet worden of wat de juiste aanpak voor die locatie is?
26-06-2014

Het pand aan de Melkmarkt 10 in het historische centrum van Zwolle wordt onder begeleiding van Van den Berg Architecten gerenoveerd voor het inhuizen van een “Sissy- Boy”.
15-04-2014

De "oude" woning is enige tijd geleden door een uitslaande brand compleet verwoest.
09-09-2013

Door aan te sluiten bij EU Investeringssubsidies, inzet van onze locatiekennis en onderzoek in CEE en het direct kunnen verzorgen van vergunningsaanvragen kunnen wij de vestiging of uitbreiding van uw bedrijf in CEE versnellen, zodat u tijd en kosten kunt besparen. 
Alle berichten tonen