Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Nieuws

09-11-2015

Zo verwoordt oud-revalidant Theo Eerkens het effect dat hij van de renovatie van De Hoogstraat verwacht. Tijdens een ingrijpend renovatietraject van anderhalf jaar is in grote delen van het gebouw aan de Rembrandtkade het volledige binnenwerk gesloopt en opnieuw opgebouwd.
01-10-2015

Op vrijdag 30 oktober is de officiële opening van het vernieuwde gebouw van De Hoogstraat Revalidatie aan de Rembrandtkade 10 in Utrecht. De onderdelen De Hoogstraat Revalidatie, Orthopedie techniek, Sport, Revalidatietechniek én het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht zijn dan weer samen onder één dak te vinden.
20-02-2015

Van den Berg Groep heeft de locatie Muiderheim in Genemuiden voor zorginstelling Adullam opgeleverd. Deze locatie bestaat uit drie verschillende gebouwen voor wonen, dagbesteding en ondersteunende functies
06-02-2015

Van den Berg Architecten is door Ipse de Bruggen geselecteerd als architect voor de vervangende nieuwbouw van groepswoningen voor 124 cliënten met een verstandelijke beperking op het "Landgoed de Hooge Burch" te Zwammerdam.
14-01-2015

Het zorgvastgoed is volop in ontwikkeling. Hoe wordt bepaald of de eigenaren en huurders van het zorgvastgoed de juiste keuzes maken? Passen die keuzes binnen de vastgestelde kaders? Weet u welke locatie als eerste aangepakt moet worden of wat de juiste aanpak voor die locatie is?
28-10-2014

Deel 1 van een korte film over de optopping, uitbreiding en renovatie van revalidatiecentrum De Hoogstraat, nu volop in uitvoering.
Alle berichten tonen