Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Nieuws

25-07-2017

In de prachtige Leidsche Tuin van Kasteel Duivenvoorde wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe Bezoekerspaviljoen. Van den Berg Architecten is betrokken bij de uitwerking van het ontwerp, de prijs- en contractvorming en de directievoering en uitvoeringsbegeleiding. 

15-11-2016

De opgave bestaat uit de gefaseerde modernisering en herontwikkeling van de locatie Beukenhof. Het gaat om een klassiek verpleeghuis dat de afgelopen decennia door middel van verbouw en aanbouw zoveel mogelijk is aangepast aan de ontwikkelingen.
09-11-2015

Zo verwoordt oud-revalidant Theo Eerkens het effect dat hij van de renovatie van De Hoogstraat verwacht. Tijdens een ingrijpend renovatietraject van anderhalf jaar is in grote delen van het gebouw aan de Rembrandtkade het volledige binnenwerk gesloopt en opnieuw opgebouwd.
04-02-2015

De eerste fase van de grootschalige renovatie van het kantoor van verzekeraar a.s.r. is in april 2014 opgeleverd. Deze maand wordt fase twee opgeleverd. Met de eerste oplevering zijn het entreegebied en de westelijke kantoorvleugel voltooid met de tweede oplevering komt daar de tweede kantoorvleugel bij.
28-10-2014

Deel 1 van een korte film over de optopping, uitbreiding en renovatie van revalidatiecentrum De Hoogstraat, nu volop in uitvoering.
28-08-2014

Het lage btw-tarief op verbouwingen en renovaties van woningen wordt met een half jaar wordt verlengd. Het tarief blijft nu gelden tot juli 2015. Dat hebben kabinet en bevriende oppositie afgesproken bij de begrotingsbesprekingen voor komend jaar.
26-06-2014

Het pand aan de Melkmarkt 10 in het historische centrum van Zwolle wordt onder begeleiding van Van den Berg Architecten gerenoveerd voor het inhuizen van een “Sissy- Boy”.
13-02-2014

Van de Dienstenorganisatie van de PKN heeft Van den Berg Architecten Houten de opdracht gekregen een renovatieplan te maken en te begeleiden voor het Koetshuis op het landgoed Hydepark in Doorn.
Alle berichten tonen