Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Nieuws

27-02-2019

De eerste bijeenkomst van de drie is een feit. Op drie verschillende dagdelen verwelkomt Van den Berg Bouwkundigen leerlingen van het Deltion College uit Zwolle om kennis te maken met het werkveld.
18-06-2018

Als nieuw onderdeel van ons initiatief Open De School organiseert de Van den Berg Groep samen met ZAPP op dinsdag 19 juni 2018 de exclusieve kennisbijeenkomst 'Workshop ODS-partners'. De workshop is bedoeld voor alle partners van Open de School en vindt plaats bij ABB in Nieuwegein.
31-10-2017

De kop is eraf! De eerste bijeenkomst van vier is een feit.
In vier dagdelen verspreid over de maand november verwelkomt Van den Berg Bouwkundigen ca. 72 leerlingen van het Deltion College uit Zwolle om kennis te maken met het werkveld in het kader van het project: "Talent in de Bouw"
30-01-2017

Vorig jaar opgeleverd en nu vastgelegd door architectuurfotograaf Rene de Wit.
23-12-2016

Op de valreep van het nieuwe jaar is Van den Berg Architecten geselecteerd als architect voor de nieuwbouw van de nevenlocatie van de Gomarus Scholengemeenschap in Zaltbommel
24-10-2016

In Barneveld heeft woensdag de officiële opening plaats van een brede school. Die biedt niet alleen onderdak aan het speciaal (basis)onderwijs, maar ook aan kinderdagcentrum De Klimboom. Doordat De Klimboom onder één dak zit met Rehoboth Onderwijs en Zorg, kunnen we hun betere zorg en begeleiding bieden.
27-09-2016

De locatie Kentalis Weerklank in Amsterdam is woensdag 21 september officieel geopend. Bewoner Ceyhun (14) onthulde met Mieke Jeursen, manager van Weerklank, een schilderij, gemaakt door zijn medebewoners.
24-02-2016

Door het weer van de afgelopen periode heeft de bouw wat vertraging opgelopen maar de nieuwbouw van de Rehobothschool voor speciaal onderwijs in Barneveld vordert gestaag.
31-08-2015

Uit vijf uitgenodigde partijen is Team De Groot Vroomshoop, waar Van den Berg Groep onderdeel van uitmaakt, geselecteerd voor de nieuwbouw van het Wellantcollege te Utrecht.
09-07-2015

De ontwerpfase is vorige week afgerond en begin volgend jaar begint de verbouwing op de Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud. Een jaar later dat gepland maar dat heeft het ontwerp alleen maar goed gedaan, volgens directeur bedrijfsvoering Erick Loermans.
Alle berichten tonen