Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Nieuws

07-02-2019

Van den Berg Bouwkundigen levert actieve bijdrage aan BIM Challenge 2019.
27-06-2018

Studenten die de opleiding Bouwkunde, keuzedeel Architectuur, volgen op het Deltion College in Zwolle zijn vorige week woensdag samen met Van den Berg Groep op excursie geweest naar Rotterdam. Edina Sinanovic (Deltion College) heeft een mooi verslag gemaakt van de dag.
19-05-2017

Van den Berg Architecten heeft de architectenselectie voor nieuwbouw van het VMBO Grafisch Lyceum in Rotterdam gewonnen.
10-05-2017

Weer heeft Van den Berg Architecten een mooi project opgeleverd. Op 8 mei 2017 is het Junior Lyceum in Capelle aan den IJssel geopend!
24-10-2016

In Barneveld heeft woensdag de officiële opening plaats van een brede school. Die biedt niet alleen onderdak aan het speciaal (basis)onderwijs, maar ook aan kinderdagcentrum De Klimboom. Doordat De Klimboom onder één dak zit met Rehoboth Onderwijs en Zorg, kunnen we hun betere zorg en begeleiding bieden.
27-09-2016

De locatie Kentalis Weerklank in Amsterdam is woensdag 21 september officieel geopend. Bewoner Ceyhun (14) onthulde met Mieke Jeursen, manager van Weerklank, een schilderij, gemaakt door zijn medebewoners.
08-06-2016

De opening van het nieuwe gebouw van Maris Kijkduin was gisteren een feestelijke gebeurtenis voor het Maris College. Na jaren in aparte gebouwen te hebben gezeten, zijn de leerlingen van onder- en bovenbouw nu weer samen in de Landréstraat in Den Haag.
23-02-2016

Het nieuwe schoolgebouw van Auris College Utrecht en Kentalis Het Rotsoord VSO aan de Slotlaan 37 in Utrecht werd woensdagmiddag 17 februari officieel geopend door wethouder Onderwijs Jeroen Kreijkamp.
10-02-2015

Het Hoornbeeck College heeft Van den Berg Architecten geselecteerd om de uitbreiding van de vestiging in Goes te ontwerpen. Het Hoornbeeck College voor middelbaar beroepsonderwijs (MBO) gaat uit van de Stichting voor Onderwijs op Reformatorische Grondslag te Amersfoort. Het onderwijs is dan ook bedoeld voor jonge mensen die bewust kiezen voor reformatorisch onderwijs. De school heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Kampen en Rotterdam.
23-01-2015

De terugtredende overheid in Nederland is al lang geen trend meer. Ook niet binnen het onderwijs. Verdergaande doordecentralisatie zal tot gevolg hebben dat schoolbesturen straks zelf kunnen beschikken over de benodigde financiën voor onder andere de in gebruik zijnde gebouwen.
Alle berichten tonen