Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Duurzaamheid

Duurzame architectuur en bouwkunde

Het bouwen en het gebruik van gebouwen heeft impact op onze leefomgeving. Van den Berg Groep streeft naar duurzame architectuur en bouwkunde. Duurzaam bouwen is een containerbegrip geworden. Desondanks is het in de bouwsector nog geen vanzelfsprekendheid om te investeren in duurzame oplossingen. Wij geloven in de filosofie dat een duurzame aanpak niet alleen leidt tot een betere leefomgeving voor de mensen en voor een betere omgang met onze aarde, maar dat duurzaamheid ook gewoon materiële winst oplevert.

We besteden in het ontwerpproces aandacht aan mogelijkheden voor het gebruik van alternatieve energiebronnen of toepassing van milieuvriendelijke materialen. Waar mogelijk dragen wij alternatieven aan. Aspecten als gebruiksgemak, comfort, gezondheid, toekomstwaarde, veiligheid en flexibiliteit worden door ons als vanzelfsprekend in overweging genomen bij het ontwerpen en voorbereiden van projecten. We hebben als vormgever van onze leefomgeving een grote verantwoordelijkheid voor de navolgende generaties.

Van den Berg Groep is een actief partner van de stichting De Normaalste Zaak. Dit is een netwerk van MKB-ondernemers en grote werkgevers die het ‘de normaalste zaak’ vinden dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen deel te nemen aan de arbeidsmarkt. ‘Inclusief ondernemen’ noemen we dat. Optimaal gebruik maken van de diversiteiten en talenten van mensen. Voor meer informatie zie www.denormaalstezaak.nl of download de folder.

Van den Berg Groep is ISO 14001 certificeerd. In dit certificaat staan onze doelstellingen ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid.


Goede Doelen

Van den Berg Groep steunt diverse (goede) doelen zoals SWGN, Oranje Fonds, Plan Nederland en we zijn sponsor van het dameshandbalteam SERCODAK te Dalfsen.

10 duurzame doelstellingen
[+]


De Normaalste Zaak
[+]