Vacatures Pers Contact        
Nederlands

CEE

Minimaliseer zowel kosten als doorlooptijd bij uw expansie naar Centraal- en Oost-Europa

U heeft plannen om uw bedrijf te internationaliseren? Centraal- en Oost-Europa (CEE) kan een interessante groeimarkt zijn voor uw organisatie!

Maar… U voelt zich beperkt in de financiële middelen om deze expansie mogelijk te maken? U heeft behoefte aan ondersteuning bij het uitwerken van uw investeringsplan aangaande de administratieve vestiging en concrete huisvesting in CEE?

Twee-in-één oplossing
Wij bieden een twee-in-één oplossing: toegang tot knowhow in NL en aanwezigheid in de CEE landen! Wij bieden de gevraagde knowhow om uw bedrijf in CEE te vestigen waarbij het streven is om de doorlooptijd en kosten (middels EU subsidies) te minimaliseren.

Ten eerste kunnen wij u financieel begeleiden bij uw investering met betrekking tot het verkrijgen van EU subsidies en wat betreft de administratieve vestiging van uw bedrijf in CEE. Met onze kennis kunnen wij uw financiële investeringen matchen en in overeenstemming brengen met beschikbare EU subsidieprogramma’s voor CEE. Ten tweede ondersteunen wij u bij het opzetten van uw lokale vestiging in CEE en het verkrijgen van de benodigde vergunningen, hetgeen in de meeste gevallen een vereiste is voor het verkrijgen van EU subsidies. Daarnaast kunnen wij de compliance uitvoeren, zodat de te verhalen kosten maximaliseren en de bijbehorende EU subsidies rechtmatig en juist verkregen worden.

Service oplossing
Als u al actief bent in CEE, of het binnen uw strategie past om te expanderen naar CEE, zorg er dan voor dat u op de hoogte bent van deze interessante mogelijkheden. Zie rechts de voordelen die onze oplossing u kan bieden.

De expertise die we dicht bij uw hoofdkantoor in NL bieden, samen met lokale kennis en ervaring en fysieke aanwezigheid in de CEE regio, is een unieke combinatie.

De tijd en kosten om uw investeringsplannen te realiseren en de eerste positieve kasstromen op gang te brengen kunnen hiermee aanzienlijk worden verkort.

Deze medewerker komt niet voor in het systeem


Voordelen

  • Betreedt de CEE markt door uw bedrijf binnen een dag administratief te vestigen.
  • Koppel uw investeringen aan een passend en beschikbaar EU subsidie programma. Hiermee kan tot 50% van uw investering worden gefinancierd.
  • Maak gebruik van onze kennis en begeleiding voor het verkrijgen van de veelal vereiste (bouw- en omgevings-) vergunningen voor subsidies.

Meer informatie
[+]