Privacyverklaring Vacatures Pers Contact        
Nederlands

Bouwkunde

Bouwkundigen verbinden techniek.

Onze bouwkundigen denken verder dan alleen de technische uitwerking van het ontwerp. Met oog voor esthetica worden het ontwerp en de technische uitwerking onderworpen aan de toets van betrouwbaarheid, degelijkheid en kwaliteit. Daarbij vragen aangescherpte verantwoordelijkheden, veranderende regelgeving en nieuwe ontwikkelingen om bouwkundigen die up-to-date zijn. Onze bouwkundigen beschikken over deze kennis en gecombineerd met hun verkennende houdig hebben zij een duidelijke visie op actuele bouwtechnische vraagstukken.

Wij stellen ons ten doel de kwaliteit duurzaam te verhogen. Dat doen wij door het ontwikkelen van modellen en stappenplannen binnen verschillende samenwerkingsverbanden om tot verduurzaming en renovatie van bestaand vastgoed te komen. Dat doen wij voor en met gerenommeerde architecten uit binnen- en buitenland, toonaangevende ‘ontwikkelende’ bouwers en projectontwikkelaars. Samen realiseren wij de gebouwen van morgen.

Van den Berg Bouwkundigen streeft naar het combineren van techniek en bouwmanagement resulterend in een eenvoudig en beheersbaar bouwproces. Wij zijn pas tevreden als we gebouwen kunnen opleveren die staan als een huis. BIM kan hierin ondersteunen.